Senide, Centre de Psicología i Logopedia, S.L
Senide, Centre de Psicología i Logopedia, S.L
Mery Cruz Linares: Llicenciada en Psicologia (UB). Màster en Teràpia Familiar i de Parella per l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona (UAB). Membre de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF). Membre de la Federació Espanyola de Terapeutes Familiars (FEATF).

Nº Col·legiada 8158
Laura Reniu Eced: Llicenciada en Psicologia (UB). Màster en Neurorehabilitació a l'Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttman. Postgrau en Atenció temprana, prevenció, diagnòstic i tractament a ISEP, Institut Superior d'Estudis psicològics. Cursant Postgrau en Psicologia Clínica infantojuvenil a ISEP, Institut Superior d'Estudis psicològics.

Nº Col·legiada 16295
Lourdes Soriano: Diplomada en Logopèdia i Magisteri d'Educació Especial (URL), Llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Llengua de Signes Catalana (LSC), 4t nivell (FESOCA). 
Nº Col·legiada 08/3804
Agnès Almanza: Graduada en Logopèdia (UAB). Curs d'especialització en Disfonia Infantil EPL, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Curs d'especialització en Trastorns i adquisició del Llenguatge (UAB).
Nº Col·legiada 08/3970

Contacte

Senide, Centre de Psicología i Logopedia, S.L

 

C/Matas, 37

08391 Tiana

93.497.09.12

620.821.965

 

Per posar-se en contacte amb nosaltres o  concertar una visita truquins a qualsevol dels dos tel¡èfons.

Horari

Totes les tardes de 15h a 20h.

Matins segons les necessitats. 

Senide, Centre de Psicología i Logopedia, S.L en redes sociales